Hoppa till sidans innehåll

Cykla med Glasrikets RC Nybro

10 MAR 2019 12:29
Våren närmar sig med stormsteg och Styrelsen i Glasrikets RC Nybro har beslutat att utöka cykelverksamheten. Framförallt vill vi starta en cykelgrupp 20+ där alla som vill kan vara med. Även MTB-cykling kommer att få mer utrymme.
  • Skapad: 10 MAR 2019 12:29

Dem som vill tävla i olika cykellopp kommer att få möjlighet att göra det då beslutet är taget att Glasrikets RC Nybro skall bli medlem i Svenska Cykelförbundet.

Följande aktiviteter planeras under våren (start April månad), sommaren fram till hösten.

-          Cykelgrupp 30+: kommer som vanligt att utgår ifrån simhallen lördagar kl. 9:10. Dem som leder bestämmer turen. Räknar med minst 6-8 mil och en fart som ligger i genomsnitt över 30 km/h

-          Cykelgrupp 20+: även den kommer att utgår ifrån simhallen lördagar kl. 9:10. Distans mellan ca 3-5 mil, och fart ca 23-25 km/h. Kom ihåg att det alltid går fortare i grupp, så även om du känner att du själv inte klara av den farten själv blir det inga problem i gruppen.

-          MTB: tisdagar kl. 18:30, träff parkering Svartebäcksmåla. Vi bestämmer på plats hur vi lägger upp cyklingen beroende på vem som kommer

-          Håll även utskick på Klubbens FB-sida efter olika ”Happening pass” som kan ske andra dagar och/eller på andra ställen.

OBS: alla pass aviseras via Glasrikets RC Nybros FB-sida. Väder och olika andra omständigheter kan medföra att enskilda pass ställs in, så håll utskick. Skriv också gärna i kommentarsfältet att du kommer, så att dem som håller i passet vet.

 

Men ingenting fungerar utan att några engagerar sig. Därför söker vi nu intressenter till följande aktiviteter:

-          Cykelledare cykelgrupp 20+: Det som förväntas är att du bestämmer runda ca. en gång i månaden och är med under cykelrundan.

-          Cykelledare MTB: Samma sak här, du bestämmer och håller i träningen ca. en gång i månaden.

Ni som kan tänka er att hjälpa till, vv hör av er till Adam tel 076-3031085 eller Torsten 070-2713337 (går även bra via en kommentar på detta utskick, så hör vi av oss till er)

I och med denna satsningen ser vi gärna att ni som cykla med oss är medlem i klubben. Det går givetvis bra att testa några gånger, vill man sedan fortsätta så ber vi er att bli medlem.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till oss i cykelsektionen.

Adam & Torsten & Lasse

Skribent: Janne Arvidsson
E-post: This is a mailto link

 

 

Träna med oss.

Följande dagar tränar vi löpning gemensamt:
Onsdagar: 18.30
Söndagar: 10.00 (Vintersäsongen)
18.00 (Sommarsäsongen)

Samling vid Nybro OK’s stuga i Svartbäcksmåla.

Kom och prova på utan krav på medlemsskap.

Våra bankuppgifter:

PG. 496 83 47-7
Swish 1236449052

 

Bli medlem

 

facebook

 

Stöd oss via ditt spelkort.

 

Prenumerera på nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

Postadress:
Glasrikets RC Nybro
Östgötagatan 27
38221 Nybro

Kontakt:
Tel: +46733881111
E-post: ordforande@glasriket...

Se all info